Terug naar Canada forum

Vestigingsmanager gezocht in Toronto!

Geplaatst in Canada forum

Buur Fashion ontwikkelt de collecties van Yest en X-two. Yest richt zich op de moderne vrouw met flair met maat 36 - 48 en X-two richt zich op de zelfverzekerde en modieuze vrouw met een maatje meer. Buur Fashion heeft het hele proces – van ontwerp tot eindproduct – in eigen beheer. Hierdoor kunnen er van beide merken maar liefst zes collecties per jaar gepresenteerd worden en wordt er altijd ingespeeld op de laatste trends en de wensen van de klanten. Wij richten ons zowel op de ‘Business to Business’ markt als op de ’Business to Consumer’ markt.
In verband met de internationale groei van onze onderneming zijn wij op zoeken naar een:
Vestigingsmanager Canada(m/v)
In onze nieuwe vestiging in Toronto, Canada, ben je verantwoordelijk voor de opbouw en inrichting van de vestiging en voor het realiseren van de jaarlijkse omzet- en winstdoelstellingen. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van onze medewerkers en agenten in Canada.
Je vertaalt bedrijfsdoelstellingen in verkoopdoelstellingen en –plannen, bent scherp op de kosten en je draagt zorg voor optimale logistieke processen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten en het beheer van onze huidige klanten en ben je actief betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe marktsegmenten en doelgroepen.
Voor deze functie zoeken wij een collega die:
• Beschikt over een HBO werk- en denknivo met een uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
• Een zelfstarter en pionier is
• Commercieel en resultaatgericht is
• Beschikt over uitstekende communicatieve- en leidinggevende vaardigheden
• Analytisch is en over een helicopter-view beschikt
• Planmatig kan werken en over uitstekende onderhandelingsvaardigheden beschikt
• Bereid is te verhuizen naar Canada

Ben jij op zoek naar een internationale commerciële uitdaging in een dynamische werkomgeving, stuur dan je CV met een toelichting naar: [...]

Plaats een antwoord